بسم الله الرحمن الرحيم



Terkejut dapat status camni.... adehhh huhuhu terima kasih kerana kepercayaan anda kepada kami... InsyaAllah kami akan sambung kerja tu... lepas ni gak kena organize jamuan family day Animal Science yang kedua... huhu semoga Allah permudahkan urusan kami...

Best memang best, tapi perlukan ramai ahli untuk bergerak bersama... Lepas ni gak ada ura-ura nak jalankan kelab kuda animal science plak...

"Kita ni pelajar Animal Science, baru best kalau buat akitiviti-aktiviti camni, baru sesuai" katanya... hehe

*Terima kasih senior, fight kan hak kami semua... hehehe*

date Thursday, January 10, 2013

2 comments to “Pengsan Aku”

  1. Noor Amirah Mohd Nor
    January 11, 2013 at 7:59 PM

    aku bukan nak cakap apa..
    tapi kalau kau tengok budak kelas kita makin susah nak minta kerjasama.
    last2 nanti kita2 jugak yang buat, yang lain tak.
    hm :(

  1. muezz@blaz
    January 11, 2013 at 8:17 PM

    yg pasal family day tu susah sikit.. tp yg praktikal ni aku da minx tolong dak2 ni...